Barberare i Tanumshede

Annons:

Barberare i Tanumshede - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Tanumshede. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Tanumshede när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Tanumshede. För att veta vilken av de olika barberare i Tanumshede som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Tanumshede kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Tanumshede som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Tanumshede

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Tanumshede som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Tanumshede.

Ann-Charlottes Hår-Service
Affärsv. 12
457 30 TANUMSHEDE


Tanums Frisörsalong
Affärsv. 6
457 30 TANUMSHEDE


Frisör Rolfs Eftr. AB
Affärsv. 13
457 30 TANUMSHEDE


Siss Hair Studio
Affärsv. 14
457 30 TANUMSHEDE


DoDo
Brehogsvägen 5 Tanum Shoppingcenter
457 32 TANUMSHEDE


Salong Ing-Lis
Lövsångarev. 33
457 31 Tanumshede


Frisör Rolfs Salong Dam & Herr
Affärsv. 13
457 30 TANUMSHEDE


Malin Elowson AB
Affärsv. 1
457 30 TANUMSHEDE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Tanumshede

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Tanumshede

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Tanumshede

I Tanumshede finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Tanumshede:

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Yta: 187,48 hektar
Invånarantal: 1697, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Tanumshede om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Tanumshede.

I Tanumshede finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Tanumshede rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.