Barberare i Sollebrunn

Annons:

Barberare i Sollebrunn - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sollebrunn. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sollebrunn när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sollebrunn. För att veta vilken av de olika barberare i Sollebrunn som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sollebrunn kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sollebrunn som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sollebrunn

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sollebrunn som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sollebrunn.

Salong Snuff
Gräfsnäsv. 9
441 70 Sollebrunn


Modin, Christina
Björkg. 9
441 71 SOLLEBRUNN


Kathes Hårknut
Skogslyckeg. 26 stora mellby
441 73 SOLLEBRUNN


Marikas Hårstudio
Rådjursv. 18
441 70 Sollebrunn

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sollebrunn

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sollebrunn

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sollebrunn

I Sollebrunn finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sollebrunn:

Sollebrunn är en tätort i Alingsås kommun. Den ligger utmed den urgamla vägen från Lödöse (senare Göteborg) till Skara, och vidare upp mot Mälardalen. Efter att landsvägen mellan Vänersborg och Alingsås anlagts på 1700-talet blev den en viktig knutpunkt. Erska kyrka ligger nära söder om tätorten.

Yta: 140,04 hektar
Invånarantal: 1440, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sollebrunn om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sollebrunn.

I Sollebrunn finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sollebrunn rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.