Barberare i Hålanda

Annons:

Barberare i Hålanda - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hålanda. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hålanda när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hålanda. För att veta vilken av de olika barberare i Hålanda som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hålanda kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hålanda som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hålanda

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hålanda som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hålanda.

Hålanda Frisör
Verle 145
446 96 HÅLANDA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hålanda

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hålanda

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hålanda

I Hålanda finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hålanda:

Hålanda socken i Västergötland ingick i Ale härad, ingår sedan 1974 i Ale kommun och motsvarar från 2016 Hålanda distrikt. Hålanda socken ligger nordväst om Alingsås med Grönån i väster, Vanderydsvattnet i nordväst och Risveden i öster. Socknen har odlingsbygd i ådalen och är i övrigt en skogsbygd.

Yta: 233,97 hektar
Invånarantal: 968, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hålanda om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hålanda.

I Hålanda finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hålanda rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.