Barberare i Donsö

Annons:

Barberare i Donsö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Donsö. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Donsö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Donsö. För att veta vilken av de olika barberare i Donsö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Donsö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Donsö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Donsö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Donsö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Donsö.

Salong Helena
Donsö Hamnv. 45
430 82 Donsö


Inga Annelie Jakobsson
Stallebergsv. 8
430 82 Donsö


Salong B.E.Spektrum
Nordöv. 8
430 82 Donsö

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Donsö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Donsö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Donsö

I Donsö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Donsö:

Donsö är en tätort i Göteborgs kommun och ö i Göteborgs södra skärgård. Donsö ligger 16 kilometer sydväst om Göteborgs centrum och har 1 407 invånare (2010). Donsö kyrka uppfördes 1932 som kapell och fick sitt torn i samband med ombyggnad 1955.

Yta: 96,99 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Donsö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Donsö.

I Donsö finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Donsö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.