Barberare i Bollebygd

Annons:

Barberare i Bollebygd - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bollebygd. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bollebygd när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bollebygd. För att veta vilken av de olika barberare i Bollebygd som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bollebygd kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bollebygd som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bollebygd

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bollebygd som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bollebygd.

Hair é Karin
Göteborgsv. 13
517 36 Bollebygd


Pias Klipphörna
Göteborgsv. 34
517 34 Bollebygd


Bollebygds Klippcenter
Göteborgsv. 21 A
517 36 Bollebygd


Alfredsson, Elsa Maria Birgitta
Hyvelv. 6
517 37 BOLLEBYGD


Studio Johanna Hvit
Göteborgsv. 21 A
517 36 Bollebygd


Salong Charlocken
Kungsbackav. 1
517 34 Bollebygd


Salong Enesten
Virkesv. 4
517 37 BOLLEBYGD


Salongen I Bollebygd AB
Häradsv. 1 A
517 36 Bollebygd

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bollebygd

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bollebygd

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bollebygd

I Bollebygd finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bollebygd:

Bollebygd är en tätort i Västergötland och centralort i Bollebygds kommun, Västra Götalands län, och är belägen vid riksväg 40 cirka 3,7 mil öster om Göteborg och 2,5 mil från Borås. I orten finns Bollebygds kyrka.

Yta: 256,74 hektar
Invånarantal: 3566, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bollebygd om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bollebygd.

I Bollebygd finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bollebygd rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.