Barberare i Skinnskatteberg

Annons:

Barberare i Skinnskatteberg - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Skinnskatteberg. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Skinnskatteberg när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Skinnskatteberg. För att veta vilken av de olika barberare i Skinnskatteberg som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Skinnskatteberg kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Skinnskatteberg som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Skinnskatteberg

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Skinnskatteberg som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Skinnskatteberg.

Salong Hårtoppen
Centralv. 2
739 30 SKINNSKATTEBERG


Patricias Frisering
Skolv. 7 A
739 30 SKINNSKATTEBERG


Lelles Herrfrisering
Bergslagsv. 5
739 30 SKINNSKATTEBERG


Nordström, Linn
Fagerstav. 6 A
739 30 SKINNSKATTEBERG

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Skinnskatteberg

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Skinnskatteberg

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Skinnskatteberg

I Skinnskatteberg finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Skinnskatteberg:

Skinnskatteberg är en tätort i norra Västmanland och centralort i Skinnskattebergs kommun, Västmanlands län. Samhället, som ligger 55 kilometer nordväst om Västerås, är ett gammalt centrum för gruv- och järnhantering. Skinnskattebergs bergslag omnämns tidigast i mitten av 1300-talet.

Yta: 2,92 km2
Invånarantal: 2287, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Skinnskatteberg om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Skinnskatteberg.

I Skinnskatteberg finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Skinnskatteberg rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.