Barberare i Hallstahammar

Annons:

Barberare i Hallstahammar - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hallstahammar. Sammanlagt så finns det 13 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hallstahammar när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hallstahammar. För att veta vilken av de olika barberare i Hallstahammar som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hallstahammar kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hallstahammar som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hallstahammar

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hallstahammar som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hallstahammar.

Hallsta Hårcenter
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Hairstyle
Skantzg. 1
734 40 HALLSTAHAMMAR


Rundgrens Herr- o. Damsalong
Tibble Lyckhem 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Salong Hon & Han
Långg. 15
734 35 HALLSTAHAMMAR


Hårservice
Nämndemansg. 1
734 32 Hallstahammar


Susanne och Åsa
Hammartorget 10 B
734 30 Hallstahammar


Hairdesign By Amanda AB
Parkg. 5
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Kreativ
Storg. 4
734 30 Hallstahammar


Jordmarken Bygg & Projektledning AB
Snevringevägen 71 B
734 35 HALLSTAHAMMAR


Gunnas Hårsalong
Trädgårdsg. 8
734 33 HALLSTAHAMMAR


Salong Anki, Ann-Christin Karlsson
Trädgårdsg. 4
734 33 HALLSTAHAMMAR


Ansas Hårvård
Parkg. 6
734 35 HALLSTAHAMMAR


R & i Hårstudio
Hammartorget 18
734 30 Hallstahammar

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hallstahammar

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hallstahammar

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hallstahammar:

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hallstahammar om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hallstahammar.

I Hallstahammar finns det som sagt 13 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hallstahammar rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.