Barberare i Sundsbruk

Annons:

Barberare i Sundsbruk - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sundsbruk. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sundsbruk när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sundsbruk. För att veta vilken av de olika barberare i Sundsbruk som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sundsbruk kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sundsbruk som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sundsbruk

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sundsbruk som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sundsbruk.

Pizzeria Barvan
Januariv. 2 E
863 35 Sundsbruk

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sundsbruk

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sundsbruk

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sundsbruk

I Sundsbruk finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sundsbruk:

Sundsbruk är en tätort och bruksort i Sundsvalls kommun, belägen ca 12 km norr om Sundsvall. Tätorten är angränsande till Timrå kommun. Sundsbruk innefattar bostadsområdena Finsta, Gångviken och Skönvik.

Yta: 463,06 hektar
Invånarantal: 2137, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sundsbruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sundsbruk.

I Sundsbruk finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sundsbruk rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.