Barberare i Alnö

Annons:

Barberare i Alnö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Alnö. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Alnö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Alnö. För att veta vilken av de olika barberare i Alnö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Alnö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Alnö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Alnö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Alnö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Alnö.

Åsa Fuhrberg, AB
Läv. 1
865 92 Alnö


Sprej/Katarina Stenholm
Bänkåsv. 21
865 92 Alnö


Hårtjänst
Färjev. 27
865 31 ALNÖ


Ub Frisör/ Ulla-Britt Olsson
Flaggspelsv. 14
865 31 ALNÖ


Hår & Shop Salongen
Färjev. 29
865 31 ALNÖ


Frisyrservice
Pottängsv. 3 C
865 91 ALNÖ


Lundbergs Herr & Damfrisering
St. Havstoviken 151
865 92 Alnö


Hama Salah, Rezhan
Raholmsv. 10
865 31 ALNÖ


Alnö Klippstuga
Raholmsv. 5 A
865 31 ALNÖ


Maris Salong
Smedsgården 140
865 91 ALNÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Alnö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Alnö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Alnö

I Alnö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Alnö:

Alnö socken i Medelpad ingår sedan 1971 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Alnö distrikt. Tätorterna Vi, Hovid Ankarsvik och Gustavsberg samt sockenkyrkorna Alnö gamla kyrka och Alnö nya kyrka ligger i socknen.

Yta: 73 km2
Invånarantal: 7742, år 2000

Här kan du också läsa mer om orten Alnö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Alnö.

I Alnö finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Alnö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.