Barberare i Boliden

Annons:

Barberare i Boliden - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Boliden. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Boliden när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Boliden. För att veta vilken av de olika barberare i Boliden som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Boliden kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Boliden som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Boliden

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Boliden som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Boliden.

Maud-Salongen
Kapellg. 5
936 32 Boliden


Maud Salongen, Maud Ragnestam
Kapellg. 5
936 32 Boliden


Frisörhörnet
Storg. 29
936 31 BOLIDEN

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Boliden

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Boliden

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Boliden

I Boliden finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Boliden:

Boliden är ett gruvsamhälle i Västerbotten och en tätort i Skellefteå kommun. När man påträffade guldförande malm i området fanns ingen bebyggelse på platsen, endast skog och myrland.

Yta: 194,43 hektar
Invånarantal: 1566, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Boliden om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Boliden.

I Boliden finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Boliden rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västerbotten.