Barberare i Uddeholm

Annons:

Barberare i Uddeholm - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Uddeholm. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Uddeholm när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Uddeholm. För att veta vilken av de olika barberare i Uddeholm som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Uddeholm kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Uddeholm som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Uddeholm

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Uddeholm som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Uddeholm.

Allas Salong
Hjerténs v. 3
683 40 UDDEHOLM


Salong Scissors I Hagfors AB
Stjärnsv. 1
683 40 UDDEHOLM


Mb Salongen i Uddeholm
Karlströms v. 15 A
683 40 UDDEHOLM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Uddeholm

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Uddeholm

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Uddeholm

I Uddeholm finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Uddeholm:

Uddeholm är en tätort i Hagfors kommun i norra Värmland. Uddeholms AB, världsledande inom stålindustrin, har sitt ursprung i Uddeholmskoncernen. Företaget bytte namn den 1 april 2010 och tog då tillbaks sitt ursprungliga namn Uddeholms AB.

Yta: 144 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Uddeholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Uddeholm.

I Uddeholm finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Uddeholm rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Värmland.