Barberare i Österbybruk

Annons:

Barberare i Österbybruk - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Österbybruk. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Österbybruk när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Österbybruk. För att veta vilken av de olika barberare i Österbybruk som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Österbybruk kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Österbybruk som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Österbybruk

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Österbybruk som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Österbybruk.

Maj-Britts Damfrisering
Stråkv. 13
748 31 ÖSTERBYBRUK


Vallonfrisörerna
Korsv. 4
748 32 österbybruk

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Österbybruk

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Österbybruk

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Österbybruk

I Österbybruk finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Österbybruk:

Österbybruk (Österby bruk) är en tätort i Östhammars kommun, Uppsala län. Österbybruk hade 2 272 invånare i slutet av år 2010. Österbybruk är ett av vallonbruken och är känt för sin bevarade vallonsmedja, världens enda helt bevarade, och de båda brännstålugnarna i unikt välbevarat skick. Större tillfartsvägar är länsvägarna 290 samt 292.

Yta: 251,19 hektar
Invånarantal: 2272, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Österbybruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Österbybruk.

I Österbybruk finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Österbybruk rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Uppsala.