Barberare i Huddinge

Annons:

Barberare i Huddinge - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Huddinge. Sammanlagt så finns det 15 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Huddinge när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Huddinge. För att veta vilken av de olika barberare i Huddinge som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Huddinge kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Huddinge som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Huddinge

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Huddinge som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Huddinge.

Grodan & Co
Sjödalsbacken 2
141 61 HUDDINGE


Murres Hårstudio
Patron Pehrs v. 8
141 35 Huddinge


Salong Dorizabeth
Röntgenv. 7
141 52 HUDDINGE


Salong Leonik
Vikingav. 1
141 48 Huddinge


Anna & Kalufsen i Stuvsta
Sofiebergsv. 47 A
141 38 HUDDINGE


Huddinge Centrums Frisörsalong
Sjödalstorget 9
141 47 HUDDINGE


Två Stylister
Rådsv. 5 A
141 48 Huddinge


Fathi, Sharareh
Fagerängsv. 19
141 37 Huddinge


Clamal AB
Solv. 18
141 46 Huddinge


Elke KlippEtt AB
Stuvstatorget 2
141 40 Huddinge


Diala Razay
Kvarnängsv. 5
141 49 HUDDINGE


Franska Klipperiet
Kvarnbergsplan 2
141 45 HUDDINGE


Klippett
Stuvstatorget 2
141 40 Huddinge


Haircut i Stockholm AB
Rådsv. 5
141 48 Huddinge


Rydvall Öberg, Pia
Mariedalsv. 22
141 60 Huddinge

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Huddinge

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Huddinge

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Huddinge

I Huddinge finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Huddinge:

Huddinge socken i Södermanland ingick i Svartlösa härad. Området motsvarar i stort dagens Huddinge kommun med undantag av att Skärholmen och Vårberg ingår i Stockholms kommun. Huddinge socken har medeltida ursprung.

Yta: 142 km2
Invånarantal: 20 124, år 1949

Här kan du också läsa mer om orten Huddinge om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Huddinge.

I Huddinge finns det som sagt 15 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Huddinge rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.