Barberare i Handen

Annons:

Barberare i Handen - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Handen. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Handen när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Handen. För att veta vilken av de olika barberare i Handen som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Handen kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Handen som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Handen

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Handen som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Handen.

Haninge Hår
Vikingav. 29
136 43 HANDEN


Salong Make My Day
Poseidons Torg 2 A
136 46 Handen


Hår Drive
Eskilsv. 41
136 43 HANDEN


Frisör På Poseidons Torg AB
Poseidons Torg 5
136 46 Handen


Min Frisör Cilla, AB
Midgårdsv. 11
136 38 HANDEN


Handens Damfrisering
Vikingav. 20
136 38 HANDEN


Arbetstagarrådgivningen i Stockholm
Vallav. 54
136 41 HANDEN


Satch Haninge AB
Eskilstorget 9
136 46 Handen

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Handen

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Handen

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Handen

I Handen finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Handen:

Handen är en bebyggelse i tätorten Stockholm och kommundel i Haninge kommun. Handen är centralort för kommunens förvaltning. Det ovanliga ortnamnet Handen är från 1800-talets mitt och kommer från ett torpställe med samma namn.

Yta:
Invånarantal: 11 524, år 2003

Här kan du också läsa mer om orten Handen om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Handen.

I Handen finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Handen rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.