Barberare i Djurhamn

Annons:

Barberare i Djurhamn - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Djurhamn. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Djurhamn när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Djurhamn. För att veta vilken av de olika barberare i Djurhamn som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Djurhamn kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Djurhamn som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Djurhamn

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Djurhamn som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Djurhamn.

Frisör i Barnvik
S. Barnvikshöjden 2
139 72 DJURHAMN


Ceasars Klipp
Hasselv. 2
139 73 Djurhamn


Sälens After Ski- & Golfbutik
S. Barnvikshöjden 2
139 72 DJURHAMN


Hårmysteriet
Gransbergsv. 6
139 73 Djurhamn

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Djurhamn

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Djurhamn

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Djurhamn

I Djurhamn finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Djurhamn:

Djurö (postort Djurhamn) är en tätort i Värmdö kommun i Stockholms skärgård på ön Djurö. Djurö by avgränsas sedan år 1995 av SCB som en separat småort som ligger direkt norr om tätorten Djurö. Öns namn betyder "hjortön".

Yta: 92,37 hektar
Invånarantal: 967, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Djurhamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Djurhamn.

I Djurhamn finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Djurhamn rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.