Barberare i Bro

Annons:

Barberare i Bro - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Bro. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Bro när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Bro. För att veta vilken av de olika barberare i Bro som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Bro kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Bro som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Bro

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Bro som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Bro.

Klippoteket Maria
Stationsv. 40
197 30 BRO


Monica på hörnet
Målarv. 4
197 30 BRO


Roukys hair kazör
Byggmästarv. 14
197 30 BRO


Klippoteket Bro AB
Bro centrum
BRO


Salong Lockboden
Stationsv. 50
197 30 BRO


Mandanas Hair & Beauty
Rosenlundsv. 2
197 34 BRO

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Bro

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Bro

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Bro

I Bro finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Bro:

Bro är en tätort i Upplands-Bro kommun, Stockholms län, belägen intill E18 mellan Enköping och Stockholm. Bro järnvägsstation uppfördes 1876 i byn Härnevi.

Yta: 300,74 hektar
Invånarantal: 7 050, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Bro om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Bro.

I Bro finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Bro rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Stockholm.