Barberare i Julita

Annons:

Barberare i Julita - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Julita. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Julita när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Julita. För att veta vilken av de olika barberare i Julita som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Julita kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Julita som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Julita

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Julita som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Julita.

Hårateljén Maria Allard
Fågelsta Hagbacken
643 96 JULITA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Julita

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Julita

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Julita

I Julita finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Julita:

Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt. Julita socken i Södermanland ingick i Oppunda härad, ingår sedan 1971 i Katrineholms kommun och motsvarar från 2016 Julita distrikt.

Yta: 164 km2
Invånarantal: 1595, år 2000

Här kan du också läsa mer om orten Julita om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Julita.

I Julita finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Julita rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Södermanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.