Barberare i Oxie

Annons:

Barberare i Oxie - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Oxie. Sammanlagt så finns det 11 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Oxie när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Oxie. För att veta vilken av de olika barberare i Oxie som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Oxie kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Oxie som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Oxie

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Oxie som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Oxie.

Marie-Louise Herrsalong
Blekekullsv. 3
238 35 Oxie


Mojo Hair & Spa
Stengodsv. 121
238 30 OXIE


Herr- och Damsalong Marianne Hansson
Lertegelv. 142
238 30 OXIE


Salong Modest
Oshögav. 86
238 32 OXIE


City Saxen, Owe
Emil Göranssons v. 49
238 42 Oxie


Salong Caroline
Oxietorpsv. 1
238 35 Oxie


Kristinebergsklippet
Fänkålsv. 17
238 38 OXIE


Jelm
Ida Nilssons g. 36
238 41 OXIE


Maries i Oxie
Hammarbacksv. 4
238 36 OXIE


Klippstället Oxie Centrum
Lertegelv. 142
238 30 OXIE


Formby, Astrid Gudrun
Galaxg. 44
238 37 Oxie

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Oxie

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Oxie

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Oxie

I Oxie finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Oxie:

Oxie är en tätort och en stadsdel i stadsområdet Söder i Malmö som ungefär motsvarar Oxie socken. Oxie utgör en förort till Malmö. Oxie ligger knappt 10 km sydost om centrala Malmö. Tätorten ligger vid E65:an och genomkorsas av järnvägen mellan Malmö och Ystad. Tätorten har till största delen villabebyggelse. Orten har en egen järnvägsstation.

Yta: 429,22 hektar
Invånarantal: 11493, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Oxie om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Oxie.

I Oxie finns det som sagt 11 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Oxie rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.