Barberare i Glimåkra

Annons:

Barberare i Glimåkra - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Glimåkra. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Glimåkra när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Glimåkra. För att veta vilken av de olika barberare i Glimåkra som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Glimåkra kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Glimåkra som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Glimåkra

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Glimåkra som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Glimåkra.

Salong Intim Madlene Granqvist
Storg. 22
280 64 GLIMÅKRA


Salong Intim
Storg. 22
280 64 GLIMÅKRA


på Saxen
Ormstensg. 3
280 64 GLIMÅKRA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Glimåkra

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Glimåkra

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Glimåkra

I Glimåkra finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Glimåkra:

Glimåkra är en tätort i Östra Göinge kommun i Skåne län. Glimåkra var och är kyrkbyn i Glimåkra socken och ingick efter kommunreformen 1862 i Glimåkra landskommun. Orten blev stationssamhälle vid Kristianstad-Immelns järnväg (KIJ), vilken 1886 förlängdes till Glimåkra.

Yta: 185,68 hektar
Invånarantal: 1386, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Glimåkra om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Glimåkra.

I Glimåkra finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Glimåkra rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.