Barberare i Åkarp

Annons:

Barberare i Åkarp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Åkarp. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Åkarp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Åkarp. För att veta vilken av de olika barberare i Åkarp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Åkarp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Åkarp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Åkarp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Åkarp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Åkarp.

Saxit
Dalslundsv. 1
232 51 ÅKARP


Arwidson Petersson, Mona
Rapphönevägen 11
232 52 åkarp


Salong Annika
Fasanv. 11
232 52 åkarp


Monas Hårdesign
Syrénv. 4
232 54 åkarp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Åkarp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Åkarp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Åkarp

I Åkarp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Åkarp:

Åkarp är en tätort i Burlövs kommun. Bebyggelsen består till övervägande del av villor. Åkarp ligger norr om trafikplats Kronetorp och nordost om Arlöv och Malmö. Till Burlöv center i norra Arlöv är det bara någon kilometer till Åkarps södra del.

Yta: 232,33 hektar
Invånarantal: 5617, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Åkarp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Åkarp.

I Åkarp finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Åkarp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Skåne.