Barberare i Vikingstad

Annons:

Barberare i Vikingstad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vikingstad. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vikingstad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vikingstad. För att veta vilken av de olika barberare i Vikingstad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vikingstad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vikingstad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vikingstad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vikingstad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vikingstad.

Hårboden
Fålåsav. 3
590 49 VIKINGSTAD


Studio E.O.K AB
Gudruns gata 8 F
590 49 VIKINGSTADEvas Klipphörna
Vikingag. 3


Sofias Hårbod
Fålåsav. 3
590 49 VIKINGSTAD


Hårstation Vikingstad
Mimergatan
590 49 VIKINGSTAD

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vikingstad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vikingstad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vikingstad

I Vikingstad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vikingstad:

Vikingstad är en tätort i Linköpings kommun, 13 km väster om Linköping. Orten hette tidigare Bankeberg men bytte till sockennamnet 1927.

Yta: 161,03 hektar
Invånarantal: 2096, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vikingstad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vikingstad.

I Vikingstad finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vikingstad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.