Barberare i Mantorp

Annons:

Barberare i Mantorp - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Mantorp. Sammanlagt så finns det 10 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Mantorp när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Mantorp. För att veta vilken av de olika barberare i Mantorp som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Mantorp kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Mantorp som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Mantorp

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Mantorp som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Mantorp.

Salong The Look
Runv. 2
590 17 MANTORP


Seves Frisérsalong
Häradsv. 10
590 18 Mantorp


studio mf
Häradsv. 23
590 18 Mantorp


Sara Jaegerfalk
Häradsv. 13
590 18 Mantorp


Hårvårdsbaren
Mobilia Köpcentrum
590 17 MANTORPAnnelis Hår-Fix Dam & Herr
Häradsv


Kristinas Hårvård
Dragv. 4
590 18 Mantorp


Barbaras Barbershop Herr och Damfrisering
Tollstadv. 41
590 18 Mantorp


Trio-Salongen Anitha Andersson i Mjölby
Häggarpsv. 12
590 19 MANTORP


Strömgren, Jenny
Häradsv. 13
590 18 Mantorp

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Mantorp

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Mantorp

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Mantorp

I Mantorp finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Mantorp:

Mantorp är en tätort i Mjölby kommun som har drygt 4 000 invånare. Orten är ett villasamhälle som ligger drygt en mil från Mjölby samt 2,5 mil från Linköping. Mantorp är beläget vid motorvägen E4:an samt järnvägens stambana. Östgötapendeln stannar i Mantorp och via denna går att ta sig till bl.a. Norrköping, Linköping, Motala och Tranås.

Yta: 334,83 hektar
Invånarantal: 3671, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Mantorp om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Mantorp.

I Mantorp finns det som sagt 10 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Mantorp rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.