Barberare i Boxholm

Annons:

Barberare i Boxholm - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Boxholm. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Boxholm när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Boxholm. För att veta vilken av de olika barberare i Boxholm som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Boxholm kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Boxholm som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Boxholm

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Boxholm som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Boxholm.

Salong Hårvården
Storg. 25
590 11 BOXHOLM


Klipphörnan Evemarie Andersson
Storg. 29 C
590 11 BOXHOLM


Boxholms Hårateljé
Storg. 24
590 11 BOXHOLM


Salong Susanne
Storg. 24
590 11 BOXHOLM


Barberarn Hylén AB
Storg. 31
590 11 BOXHOLM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Boxholm

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Boxholm

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Boxholm

I Boxholm finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Boxholm:

Boxholm är en tätort och centralort i Boxholms kommun, Östergötlands län. Orten är en gammal bruksort belägen vid Svartån och Södra stambanan och delar postnummer (590) med grannorten Kisa.

Yta: 439,43 hektar
Invånarantal: 3194, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Boxholm om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Boxholm.

I Boxholm finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Boxholm rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Östergötland.