Barberare i Odensbacken

Annons:

Barberare i Odensbacken - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Odensbacken. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Odensbacken när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Odensbacken. För att veta vilken av de olika barberare i Odensbacken som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Odensbacken kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Odensbacken som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Odensbacken

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Odensbacken som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Odensbacken.

Segelströms Frisering
Örebrov. 1
715 31 Odensbacken


Norgesalongen
Smedjev. 8
715 31 Odensbacken


Inga-Lills Hårvård
Led 310
715 94 ODENSBACKEN


Chahin, Hanan
Örebrov. 1
715 31 Odensbacken

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Odensbacken

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Odensbacken

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Odensbacken

I Odensbacken finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Odensbacken:

Odensbacken är en tätort i Örebro kommun. Odensbacken ligger mellan riksväg 52 och Kvismare kanal cirka 25 km öster om Örebro. Det finns mindre industri med maskintillverkning.

Yta: 146,76 hektar
Invånarantal: 1374, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Odensbacken om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Odensbacken.

I Odensbacken finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Odensbacken rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.