Barberare i Degerfors

Annons:

Barberare i Degerfors - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Degerfors. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Degerfors när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Degerfors. För att veta vilken av de olika barberare i Degerfors som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Degerfors kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Degerfors som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Degerfors

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Degerfors som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Degerfors.

Nya Frizette
Agensg. 2
693 30 Degerfors


Salong Annette
Källénsg. 19
693 31 DEGERFORS


Margareta Sundquist Tietze AB
Medborgarg. 12
693 30 Degerfors


Olivers Klippbod
Storg. 20
693 33 DEGERFORS


LINAS HÅRSTUDIO
Medborgarg. 1
693 30 Degerfors


ÅSAlongen
Trädgårdsmästareg. 9
693 34 Degerfors


Holmertz Frisersalong
Västgötag. 4
693 35 DEGERFORS


Brus, Pia
Lervik 839
693 92 Degerfors

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Degerfors

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Degerfors

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Degerfors

I Degerfors finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Degerfors:

Degerfors är en tätort och centralort i Degerfors kommun, Örebro län. Degerfors är ett brukssamhälle med stor anknytning till ortens huvudindustri, Degerfors Järnverk. Degerfors omnämns i flera läroböcker för sina många jättegrytor och andra spår från istiden.

Yta: 713,53 hektar
Invånarantal: 7160, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Degerfors om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Degerfors.

I Degerfors finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Degerfors rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Örebro.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.