Barberare i Strömsnäsbruk

Annons:

Barberare i Strömsnäsbruk - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Strömsnäsbruk. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Strömsnäsbruk när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Strömsnäsbruk. För att veta vilken av de olika barberare i Strömsnäsbruk som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Strömsnäsbruk kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Strömsnäsbruk som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Strömsnäsbruk

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Strömsnäsbruk som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Strömsnäsbruk.

Klipperian
Lagastigsg. 34
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Lugg
Lagastigsg. 34
287 31 STRÖMSNÄSBRUK


Lena Lugg
Kvarnv. 7
287 33 STRÖMSNÄSBRUK


Salong Sax & Kam
St. Nyg. 26
287 32 Strömsnäsbruk

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Strömsnäsbruk

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Strömsnäsbruk

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Strömsnäsbruk

I Strömsnäsbruk finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Strömsnäsbruk:

Strömsnäsbruk är en tätort i Markaryds kommun i Kronobergs län, vid Lagan och E4, ungefär en och en halv mil norr om Markaryd. Näringslivet är mer diversifierat med bland annat Glas-Lindbergs och korvtillverkaren Lindvalls Chark AB. Transcom AB, ett call-center, som hade etablerat sig på det gamla bruksområdet lades ner 2012.

Yta: 332,58 hektar
Invånarantal: 2066, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Strömsnäsbruk om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Strömsnäsbruk.

I Strömsnäsbruk finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Strömsnäsbruk rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kronoberg.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.