Barberare i Långasjö

Annons:

Barberare i Långasjö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Långasjö. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Långasjö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Långasjö. För att veta vilken av de olika barberare i Långasjö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Långasjö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Långasjö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Långasjö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Långasjö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Långasjö.

Klippverkstan Långasjö
Kyrkv. 50
361 95 Långasjö

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Långasjö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Långasjö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Långasjö

I Långasjö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Långasjö:

Långasjö är en tätort i Emmaboda kommun och kyrkby i Långasjö socken i Kalmar län. Långasjö ligger i utvandrarbygden. Några kilometer bort ligger Vilhelm Mobergs födelsebygd. Kyrkan ligger belägen vid Långasjösjön. I kyrkan finns en altartavla som är målad av Elisabeth Bergstrand-Poulsen.

Yta: 75,00 hektar
Invånarantal: 348, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Långasjö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Långasjö.

I Långasjö finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Långasjö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Kalmar.