Barberare i Slite

Annons:

Barberare i Slite - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Slite. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Slite när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Slite. För att veta vilken av de olika barberare i Slite som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Slite kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Slite som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Slite

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Slite som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Slite.

Wannas Klipp
Storg. 59
624 48 SLITE


Salong Britt
Mellang. 6
624 48 SLITE


Klippboden Vallstena
Vallstena Gläntan 6
624 32 Slite


Tina Rosendahls Klipp
Boge Laxare 267
624 36 Slite


Hårslingan
Storg. 70
624 48 SLITE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Slite

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Slite

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Slite

I Slite finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Slite:

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Slite om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Slite.

I Slite finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Slite rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gotland.