Barberare i Klintehamn

Annons:

Barberare i Klintehamn - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Klintehamn. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Klintehamn när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Klintehamn. För att veta vilken av de olika barberare i Klintehamn som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Klintehamn kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Klintehamn som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Klintehamn

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Klintehamn som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Klintehamn.

Det Lilla Klippet
Donnersg. 1 D
623 77 Klintehamn


Salong Maud
Donnersg. 1 C
623 77 Klintehamn


Hår & Fin i Klintehamn
Marknadsg. 3
623 77 Klintehamn


Idas Hårstudio
Donnersg. 1 D
623 77 Klintehamn

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Klintehamn

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Klintehamn

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Klintehamn

I Klintehamn finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Klintehamn:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Klintehamn om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Klintehamn.

I Klintehamn finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Klintehamn rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Gotland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.