Barberare i Vedum

Annons:

Barberare i Vedum - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Vedum. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Vedum när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Vedum. För att veta vilken av de olika barberare i Vedum som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Vedum kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Vedum som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Vedum

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Vedum som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Vedum.

Salong Susanne
Larvsv. 7
534 60 VEDUM


Salong Solveig & Julia
Varav. 14
534 60 VEDUM


Stall Mariehof
Lars Andersg. 4
534 60 VEDUM

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Vedum

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Vedum

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Vedum

I Vedum finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Vedum:

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Yta: 106,67 hektar
Invånarantal: 926, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Vedum om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Vedum.

I Vedum finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Vedum rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.