Barberare i Svanesund

Annons:

Barberare i Svanesund - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Svanesund. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Svanesund när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Svanesund. För att veta vilken av de olika barberare i Svanesund som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Svanesund kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Svanesund som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Svanesund

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Svanesund som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Svanesund.

Salong by Malin
Färjev. 16
472 31 Svanesund


Annas Klippstuga
Färjev. 16
472 31 Svanesund


Salong Petra
Nordhagsv. 10
472 31 Svanesund


Agatons Salonger
Skansv. 4
472 32 SVANESUND


Salong Petra
Skansv. 9
472 32 SVANESUND


Anitas Damfrisering I Svanesund
Lingonv. 2
472 31 Svanesund

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Svanesund

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Svanesund

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Svanesund

I Svanesund finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Svanesund:

Svanesund är en tätort på Orust och ligger vid sundet mellan östra sidan av ön och Bohusläns fastland. Över sundet finns vägfärjeförbindelsen Svanesundsleden. Tätorten är Orusts näst största efter Henån och sträcker sig ett par kilometer inåt land från färjeläget.

Yta: 154,45 hektar
Invånarantal: 1518, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Svanesund om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Svanesund.

I Svanesund finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Svanesund rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.