Barberare i Sandared

Annons:

Barberare i Sandared - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Sandared. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Sandared när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Sandared. För att veta vilken av de olika barberare i Sandared som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Sandared kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Sandared som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Sandared

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Sandared som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Sandared.

Marianns Hårvård
S. Björvikshöjden 7
518 32 SANDARED


B-Ms Hårvård
G. Landsv. 1
518 31 Sandared


Salong Sirpa
Sandaredsv. 4 A
518 30 SANDARED


B-M:s Hårvård
G. Landsv. 1
518 31 Sandared


Annika Enestens Hårstudio
Alingsåsv. 5
518 30 SANDARED

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Sandared

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Sandared

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Sandared

I Sandared finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Sandared:

Sandared är en tätort i Borås kommun, omkring en mil från Borås stadskärna. Sandared ligger vid Viaredssjön. I orten finns ett flertal badplatser. Sandared har egen järnvägsstation som ger förbindelser med såväl Borås som Göteborg.

Yta: 255,11 hektar
Invånarantal: 3160, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Sandared om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Sandared.

I Sandared finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Sandared rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.