Barberare i Öckerö

Annons:

Barberare i Öckerö - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Öckerö. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Öckerö när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Öckerö. För att veta vilken av de olika barberare i Öckerö som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Öckerö kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Öckerö som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Öckerö

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Öckerö som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Öckerö.

Strandklippet
Stranden 2
475 31 ÖCKERÖ


Salong Klippet
Solhöjden 1
475 32 öckerö


Hönö Hair & Care, AB
Lönnv. 4
475 32 öckerö


Hk Klipp
Björnhuvudsv. 22
475 31 ÖCKERÖ

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Öckerö

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Öckerö

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Öckerö

I Öckerö finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Öckerö:

Öckerö är en tätort på Öckerö i Bohuslän och centralort i Öckerö kommun och kyrkby i Öckerö socken. Tätorten har exempelvis tandläkare, apotek, bank, post, systembolag, bibliotek och livsmedelsaffär. Det finns även hamn, kommunhus, ishall och skolor.

Yta: 242,42 hektar
Invånarantal: 3488, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Öckerö om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Öckerö.

I Öckerö finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Öckerö rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.