Barberare i Lödöse

Annons:

Barberare i Lödöse - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Lödöse. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Lödöse när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Lödöse. För att veta vilken av de olika barberare i Lödöse som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Lödöse kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Lödöse som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Lödöse

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Lödöse som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Lödöse.

Lock Stock & Barell Marina
TORGET
463 71 LÖDÖSE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Lödöse

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Lödöse

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Lödöse

I Lödöse finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Lödöse:

Lödöse, även Gamla Lödöse, Gamlöse eller Gammelös, är en tätort och före detta brukssamhälle i Lilla Edets kommun och kyrkby i Sankt Peders socken, belägen cirka 4 mil nordost om centrala Göteborg. Orten ligger vid Göta älv och genomskärs av Lödöse-Lilla Edets järnväg.

Yta: 127,75 hektar
Invånarantal: 1266, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Lödöse om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Lödöse.

I Lödöse finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Lödöse rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.