Barberare i Landvetter

Annons:

Barberare i Landvetter - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Landvetter. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Landvetter när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Landvetter. För att veta vilken av de olika barberare i Landvetter som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Landvetter kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Landvetter som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Landvetter

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Landvetter som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Landvetter.

Landvetter Hair
Byv. 6
438 36 LANDVETTER


Klipp Hörnet
Brattåsv. 8
438 32 LANDVETTER


Klipp & Co
Byv. 22
438 36 LANDVETTER


Frisör Catrin Bosshammar
Byv. 37
438 36 LANDVETTER


Stommens Frisersalong
S. Stommen 41
438 32 LANDVETTER


Guns Klippstuga
Mosstorpsv. 6
438 38 LANDVETTER


Salong Känsla
Pekhornsv. 2
438 34 LANDVETTER


Hår 114
Blåklockev. 114
438 33 Landvetter

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Landvetter

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Landvetter

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Landvetter

I Landvetter finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Landvetter:

Landvetter är en tätort i Härryda kommun omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Landvetter ligger öster och nordost om Landvettersjön. Riksväg 27/40 passerar genom orten som motorväg och delar den i två delar. Med sin närhet till Göteborg och till den internationella flygplatsen Göteborg-Landvetter Airport är orten en expanderande bostadsort.

Yta: 540,19 hektar
Invånarantal: 7152, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Landvetter om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Landvetter.

I Landvetter finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Landvetter rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.