Barberare i Kinna

Annons:

Barberare i Kinna - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kinna. Sammanlagt så finns det 15 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kinna när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kinna. För att veta vilken av de olika barberare i Kinna som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kinna kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kinna som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kinna

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kinna som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kinna.

salong du
Duvg. 4
511 54 KINNA


Hair & Nu
Boråsv. 28
511 54 KINNA


Frisörteamet
Klockareg. 2 C
511 54 KINNA


Clipps Hair Studio
Klockareg. 1
511 54 KINNA


Salong Pia
Sätraplan 10
511 54 KINNA


Studio Anna Svensson
Stationsg. 2
511 54 KINNA


Bitte Klippet
Stationsg. 4
511 54 KINNA


Salong Mi
L. Jonsg. 6 B
511 58 KINNA


Karin Claessons Klipp
Stationsg. 4
511 54 KINNA


Salong Frisetté
Strömbacken 10
511 56 KINNA


Klipp & Krus
Stationsg. 8
511 54 KINNA


Salong Hotten Tott
Stationsg.
511 54 KINNA


Salong Hårstråt
Vibog. 14
511 56 KINNA


Kadhim, Sahar
Snickareg. 21 A
511 55 Kinna


Klippsaxen, Marita Hadarsson
Bergsätersv. 7
511 57 Kinna

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kinna

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kinna

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kinna

I Kinna finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kinna:

Kinna är en tätort i Västergötland och centralort i Marks kommun, Västra Götalands län, belägen 29 kilometer söder om Borås. Den nuvarande tätorten har uppstått genom att det ursprungliga Kinna har växt ihop med tätorterna Skene och Örby.

Yta: 1 423,97 hektar
Invånarantal: 14776, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kinna om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kinna.

I Kinna finns det som sagt 15 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kinna rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.