Barberare i Kareby

Annons:

Barberare i Kareby - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kareby. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kareby när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kareby. För att veta vilken av de olika barberare i Kareby som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kareby kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kareby som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kareby

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kareby som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kareby.

Birgittas Klippservice
Myrebackav. 230
442 93 Kareby

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kareby

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kareby

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kareby

I Kareby finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kareby:

Kareby är en tätort i Kungälvs kommun, cirka fem kilometer norr om Kungälv i Bohuslän och Västra Götalands län, nära Ingetorpssjön och Svartedalen. Affär, pizzeria, bilverkstad, bilaffär och skola är samlade kring Kareby korsväg som har fyra olika färdriktningar.

Yta: 27,25 hektar
Invånarantal: 292, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kareby om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kareby.

I Kareby finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kareby rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.