Barberare i Horred

Annons:

Barberare i Horred - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Horred. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Horred när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Horred. För att veta vilken av de olika barberare i Horred som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Horred kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Horred som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Horred

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Horred som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Horred.

Horreds Herrfrisering
Skräddarev. 13
519 31 HORRED


Salong Du & Jag
Varbergsv. 430
519 30 Horred

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Horred

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Horred

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Horred

I Horred finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Horred:

Horred är en tätort i södra delen av Marks kommun och kyrkbyn i Horreds socken. Den är belägen på västra sidan av Viskan, 56 kilometer söder om Borås, 33 kilometer nordöst om Varberg och 30 kilometer öster om Kungsbacka. Hornån, som avvattnar Stora och Lilla Hornsjön (även Horredsjön) i väster till Viskan i nordost, präglar trakten.

Yta: 153,20 hektar
Invånarantal: 1271, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Horred om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Horred.

I Horred finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Horred rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.