Barberare i Hindås

Annons:

Barberare i Hindås - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Hindås. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Hindås när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Hindås. För att veta vilken av de olika barberare i Hindås som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Hindås kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Hindås som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Hindås

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Hindås som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Hindås.

Harvård AB
Tullebo Gårdsv. 4
438 98 HindåsNygren, Veronica
Ringv. 18


Klipphörnan
Hindås Stationsv. 2
438 53 HINDÅS


Sivs Sax
Ringv. 12
438 54 Hindås

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Hindås

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Hindås

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Hindås

I Hindås finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Hindås:

Hindås är en tätort i Härryda kommun, omkring tre mil öster om Göteborg. Orten ligger vid Västra Nedsjön och Mölndalsån börjar här. Här finns en station på järnvägen mellan Göteborg och Borås, en del av Kust till kust-banan. Den öppnades den 15 december 1894.

Yta: 291,11 hektar
Invånarantal: 2244, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Hindås om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Hindås.

I Hindås finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Hindås rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.