Barberare i Grebbestad

Annons:

Barberare i Grebbestad - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Grebbestad. Sammanlagt så finns det 6 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Grebbestad när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Grebbestad. För att veta vilken av de olika barberare i Grebbestad som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Grebbestad kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Grebbestad som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Grebbestad

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Grebbestad som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Grebbestad.

Studio Caroline
Wounschv. 5
457 72 Grebbestad


Lindas salong
Nedre Långg. 28
457 72 Grebbestad


Emmas Skönhetssalong
Lydénbacken 1
457 72 Grebbestad


Frisörhuset I Grebbestad, AB
Nedre Långg. 19
457 72 Grebbestad


Sophia Tobiassons Hair & Nails AB
Övre Långg. 1
457 72 GrebbestadLindas Salong Linda Vindahl AB
Nedre

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Grebbestad

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Grebbestad

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Grebbestad

I Grebbestad finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Grebbestad:

Grebbestad är en tätort i Tanums kommun i Bohuslän i Västra Götalands län. Det är en populär badort. Någon kilometer söder om samhället ligger turistanläggningen Tanumstrand. Fortfarande finns flera trålare som har Grebbestad som hemmahamn. Fångsten är i huvudsak räkor och kräftor. Grebbestads kyrka är en kyrka i nygotisk stil i granit.

Yta: 120,37 hektar
Invånarantal: 1401, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Grebbestad om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Grebbestad.

I Grebbestad finns det som sagt 6 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Grebbestad rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.