Barberare i Floda

Annons:

Barberare i Floda - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Floda. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Floda när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Floda. För att veta vilken av de olika barberare i Floda som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Floda kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Floda som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Floda

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Floda som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Floda.

Salong Relax
Floda Stationsv. 1
448 30 FLODA


Salong Patricia
Frejv. 14
448 32 FLODA


Ulrica Olssons Klippstudio
Turebergsv. 3 A
448 33 Floda


Centrum Frisören
Rurik Holms v. 6
448 30 FLODA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Floda

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Floda

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Floda

I Floda finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Floda:

Floda är en tätort i Lerums kommun. Samhället ligger 54 meter över havet vid sjön Sävelångens utflöde i Säveån. I sydväst längs Säveån ligger Säveåns dalgångs naturreservat och i nordöst vid sjön Sävelången ligger Nääs slott omgivet av Nääs ekhagars naturreservat.

Yta: 584,89 hektar
Invånarantal: 8021, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Floda om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Floda.

I Floda finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Floda rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.