Barberare i Fjällbacka

Annons:

Barberare i Fjällbacka - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Fjällbacka. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Fjällbacka när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Fjällbacka. För att veta vilken av de olika barberare i Fjällbacka som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Fjällbacka kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Fjällbacka som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Fjällbacka

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Fjällbacka som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Fjällbacka.

EVALOTTAs Hår & Skönhet
Skolg. 2
457 40 FJÄLLBACKA


Salong Frida
Lidenv. 2
457 40 FJÄLLBACKA


Hos Jessica
Yllene Hed 2
457 43 Fjällbacka


Salong Frida
Lidenv. 2
457 40 FJÄLLBACKA


Frisör I Fjällbacka AB
Aspelidsv. 2
457 40 FJÄLLBACKA

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Fjällbacka

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Fjällbacka

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Fjällbacka

I Fjällbacka finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Fjällbacka:

Fjällbacka är en tätort i Tanums kommun, i Bohuslän, Västra Götalands län. Mitt i Fjällbacka ligger det 74 meter höga Vetteberget. Genom berget går Kungsklyftan, tidigare kallad Ramneklovan (Korpklyftan). Klyftan fick sitt namn efter att Oscar II år 1886 besökte Fjällbacka

Yta: 104,93 hektar
Invånarantal: 859, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Fjällbacka om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Fjällbacka.

I Fjällbacka finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Fjällbacka rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.