Barberare i Brämhult

Annons:

Barberare i Brämhult - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Brämhult. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Brämhult när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Brämhult. För att veta vilken av de olika barberare i Brämhult som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Brämhult kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Brämhult som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Brämhult

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Brämhult som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Brämhult.

Salong Saxen
Finnvävsg. 39
507 34 Brämhult


Medins Damsalong
Lingongränd 2
507 31 BRÄMHULT

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Brämhult

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Brämhult

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Brämhult

I Brämhult finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Brämhult:

Brämhult är en del av tätorten Borås i Borås kommun och kyrkbyn i Brämhults socken belägen öster om centrum. Brämhult har sedan 1950-talet utvecklats till en villaförort till Borås. Under 1950-talet bebyggdes bland annat Myråsgatan och en låg- och mellanstadieskola, Myråsskolan, byggdes.

Yta: 20 km2
Invånarantal: 1918, år 1960

Här kan du också läsa mer om orten Brämhult om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Brämhult.

I Brämhult finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Brämhult rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.