Barberare i Aplared

Annons:

Barberare i Aplared - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Aplared. Sammanlagt så finns det 2 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Aplared när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Aplared. För att veta vilken av de olika barberare i Aplared som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Aplared kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Aplared som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Aplared

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Aplared som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Aplared.

Jenniecain
Hulu Kvarntorpet
516 96 Aplared


Gullis Damsalong
Ringv. 6
516 50 Aplared

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Aplared

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Aplared

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Aplared

I Aplared finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Aplared:

Aplared är en tätort i Borås kommun. Aplared, som har vuxit upp som ett stationssamhälle vid Borås-Alvesta järnväg (numera Kust till kust-banan), ligger i närheten av riksväg 27. I Aplared finns det en skola och två dagis, en fritidsgård, tre fotbollsplaner och en auktionshall.

Yta: 55,45 hektar
Invånarantal: 465, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Aplared om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Aplared.

I Aplared finns det som sagt 2 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Aplared rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västra Götaland.