Barberare i Surahammar

Annons:

Barberare i Surahammar - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Surahammar. Sammanlagt så finns det 3 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Surahammar när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Surahammar. För att veta vilken av de olika barberare i Surahammar som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Surahammar kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Surahammar som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Surahammar

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Surahammar som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Surahammar.

Winroce AB
Notv. 19
735 38 SURAHAMMARKlippstudion i Surahammar
Masking. 10


Salong Sirpa
Köpmang. 40 D
735 31 Surahammar

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Surahammar

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Surahammar

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Surahammar

I Surahammar finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Surahammar:

Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.

Yta: 5,49 km2
Invånarantal: 6179, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Surahammar om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Surahammar.

I Surahammar finns det som sagt 3 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Surahammar rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.