Barberare i Möklinta

Annons:

Barberare i Möklinta - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Möklinta. Sammanlagt så finns det 1 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Möklinta när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Möklinta. För att veta vilken av de olika barberare i Möklinta som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Möklinta kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Möklinta som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Möklinta

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Möklinta som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Möklinta.

Salong Monic, Herr o. Dam
Grimkärrsv. 15
733 75 Möklinta

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Möklinta

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Möklinta

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Möklinta

I Möklinta finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Möklinta:

Möklinta är en tätort i Sala kommun och kyrkbyn i Möklinta socken i Västmanland, belägen drygt 20 km norr om Sala och ca 10 km söder om Bysjön (Dalälven).

Yta: 98,67 hektar
Invånarantal: 358, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Möklinta om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Möklinta.

I Möklinta finns det som sagt 1 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Möklinta rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.