Barberare i Kungsör

Annons:

Barberare i Kungsör - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kungsör. Sammanlagt så finns det 8 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kungsör när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kungsör. För att veta vilken av de olika barberare i Kungsör som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kungsör kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kungsör som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kungsör

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kungsör som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kungsör.

Annelies salong i Kungsör
Villag. 2
736 33 KUNGSÖR


Friss-Ann
Solrosv. 16
736 36 Kungsör


Hårstudio 9
Drottningg. 9
736 31 KUNGSÖR


Hårstudio 9
Drottningg. 9 A
736 31 KUNGSÖR


Mustasch Salong
Villag. 6
736 33 KUNGSÖR


Hår & Inspiration I Kungsör
Drottningg. 32
736 31 KUNGSÖR


Salong Linda K
Drottningg. 14
736 31 KUNGSÖR


Ann-Britts Frisersalong
Hamng. 14
736 31 KUNGSÖR

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kungsör

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kungsör

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kungsör

I Kungsör finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kungsör:

Kungsör är en tätort och centralort i Kungsörs kommun i Västmanlands län. Orten är belägen där Arbogaån mynnar ut i Mälaren. Huvuddelen av Kungsör ligger söder om ån och i landskapet Södermanland, medan den mindre delen norr om Arbogaån tillhör Västmanland.

Yta: 4,71 km2
Invånarantal: 5452, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kungsör om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kungsör.

I Kungsör finns det som sagt 8 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kungsör rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.