Barberare i Kolsva

Annons:

Barberare i Kolsva - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Kolsva. Sammanlagt så finns det 4 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Kolsva när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Kolsva. För att veta vilken av de olika barberare i Kolsva som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Kolsva kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Kolsva som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Kolsva

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Kolsva som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Kolsva.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA


Dam- & Herrfrisering i Lasarettet
Bergslagsv. 98 C
731 11 KOLSVA


Salong Hair & Nu
Bergslagsv. 123 B
731 12 Kolsva


Evas Herrfrisering
Hammarv. 31 D
731 12 Kolsva

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Kolsva

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Kolsva

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Kolsva

I Kolsva finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Kolsva:

Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Yta: 325,49 hektar
Invånarantal: 2453, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Kolsva om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Kolsva.

I Kolsva finns det som sagt 4 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Kolsva rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västmanland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.