Barberare i Stöde

Annons:

Barberare i Stöde - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Stöde. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Stöde när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Stöde. För att veta vilken av de olika barberare i Stöde som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Stöde kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Stöde som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Stöde

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Stöde som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Stöde.

Salong Yvonne
Rapunkelv. 10
860 13 STÖDE


Hårcity
Stödev. 64
860 13 STÖDE


Klippstugan Stöde
Norromängsv. 19
860 13 STÖDE


Salong TantGrön
Örtv. 16
860 13 STÖDE


Carolines Frisering
V. Edebov. 12
860 13 STÖDE

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Stöde

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Stöde

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Stöde

I Stöde finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Stöde:

Stöde är en tätort i Sundsvalls kommun och kyrkbyn i Stöde socken i Medelpad. Stöde ligger 42 kilometer väster om Sundsvall längs Europaväg 14 och med Ljungan som passerar genom byn.

Yta: 117,79 hektar
Invånarantal: 572, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Stöde om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Stöde.

I Stöde finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Stöde rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.

Städer med barberare i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta erfarna barberare där du kan få hjälp med trimning och klippning av skägg och hår.