Barberare i Söråker

Annons:

Barberare i Söråker - utbildade, erfarna och duktiga barberare som du kan besöka i Söråker. Sammanlagt så finns det 5 olika barberare som kan hjälpa dig med ditt skägg och hår i Söråker när du behöver klippa dig eller trimma skägget i Söråker. För att veta vilken av de olika barberare i Söråker som du bör besöka kan vi rekommendera att du besöker eller pratar med några olika innan du bestämmer dig. I Söråker kan priset och slutresultatet av ett besök hos en barberare och frisör variera så vi rekommenderar att du pratar med andra besökare för att få en bild av vilken barberare eller frisör i Söråker som blir bäst för dig och dina behov.
Annons:

Barberare i Söråker

Nedan ser du vår lista över alla barberare i Söråker som du kan ta kontakt med och besöka om du vill klippa dig eller trimma skägget i Söråker.

Söråkers Herr- o. Damfrisering
Centrumv. 35
860 35 Söråker


Salong Sax
Rigstav. 3
860 35 Söråker


Brittas Damfrisering
Mog. 4
860 35 Söråker


Söråkers Herr- och Damfrisering
Nya Söråkersg. 1
860 35 Söråker


Well Frisör Interiör
Centrumv. 35
860 35 Söråker

Annons:

Pris för klippning och trimma skägg i Söråker

Kostnad och pris för att besöka en barberare för att få hjälp med klippning eller trimning av skägg kan variera beroende på val av barberare samt frisyr och typ av skägg. Vi rekommenderar att du pratar med några olika barberare innan du bestämmer dig.

Frisörer i Söråker

Många av de olika företagen i listan ovanför är också frisörer vilka är duktiga på hårklippning, färga hår och håruppsättningar av olika slag, men kan i de flesta fall också trimma och klippa skägg.

Barberare fakta om Söråker

I Söråker finns det minst en barberare som sysslar med skägg och hår. Nedan finns en del fakta för orten Söråker:

Söråker, lokalt även känt som Löta, är en tätort i Timrå kommun. Söråker ligger strax öster om Sundsvall-Timrå Airport. Här finns Ebeneserkyrkan.

Yta: 507,89 hektar
Invånarantal: 2312, år 2010

Här kan du också läsa mer om orten Söråker om du vill veta mer än bara saker relaterat till trimning av skägg och hår i Söråker.

I Söråker finns det som sagt 5 olika barberare att välja mellan. Skulle det vara så att du inte hittar en barberare som du vill använda dig av i Söråker rekommenderar vi dig att leta vidare efter andra barberare i övriga orter i Västernorrland.